Medische informatie
Deze informatie is uitsluitend van informatieve aard en kan niet worden beschouwd als een vervanger van een consult of behandeling door een arts.

Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

Search results:
Search results:


Nieuwste artikelen
8 Verstopte darmen
8
Gevolgen en behandeling bij een hersenbloeding / herseninfarct
8
Huisstofmijt bestrijden
8
Huisstofmijtallergie
8 Gegeneraliseerde angststoornis
8
Vaginale schimmelinfectie
8 Diabetische voet
8 Nagelbijten afleren
ðContact  ðWie zijn wij ðSitemap   ðDisclaimer   ðPrivacy Policy

Populaire artikelen

Candida infectie


Een vaginale schimmelinfectie wordt veroorzaakt door het gist Candida Albicans. Een vaginale schimmelinfectie wordt daarom ook vaak een Candida infectie genoemd. Het gist Candida Albicans komt bij ieder mens voor en veroorzaakt normaal gesproken geen problemen. Dit komt doordat er in het menselijke lichaam een gezonde balans bestaat tussen gistcellen en bacteriŽn. Lees verder

Gegeneraliseerde angststoornis


Bij een gegeneraliseerde angststoornis staan de angsten en gevoelens niet in verhouding met de werkelijke situatie. Hierdoor ervaart de patiŽnt meer angst en gevoelens dan in die specifieke situatie noodzakelijk zijn. Als gevolg hiervan wordt het normaal functioneren van de patiŽnt ernstig belemmerd. Lees verder

Huisstofmijtallergie


Heeft u regelmatig last van veelvuldig niezen, een verstopte neus of juist een loopneus, hoofdpijn of rode tranende ogen met een branderig gevoel, dan denkt u waarschijnlijk dat u last heeft van hooikoorts. Een terechte gedachte want deze symptomen komen allemaal voor bij hooikoorts. Maar, ze komen ook voor bij huisstofmijtallergie! Lees verder.


Huisstofmijt bestrijden


Waarschijnlijk heeft u een Allergie Check Huisstofmijt uitgevoerd en bent u tot de conclusie gekomen dat u, net als vele anderen, allergisch bent voor de uitwerpselen van de huisstofmijt. Een huisstofmijtallergie klinkt misschien ernstig en misschien bent u bang dat de kwaliteit van uw leven nu drastisch achteruit zal gaan. Dit is echter niet nodig. Lees verder.

Obstipatie
Obstipatie staat in de volksmond bekend als een verstopping van de darmen. Een andere term voor verstopte darmen is constipatie. Het gevolg van obstipatie is dat u een vertraagde of moeizame stoelgang ervaart. Obstipatie/ Constipatie is een veel voorkomend probleem en ruim 15% van de bevolking heeft er met regelmatig last van. Heeft u indicatie op het gebied van het prikkelbare darmsyndroom dan heeft u een verhoogde kans op obstipatie. Lees verder.

Nagelbijten afleren


Heb jij ook zo een onbedwingbare drang tot nagelbijten? ďknaagĒ je ook net zo lang totdat je nagels erg kort zijn of zelfs nog erger tot bloeden toe? Irriteer je je ook mateloos aan van die rafelige nagels (die je zelf veroorzaakt hebt) en blijf je er aan bijten en knagen in een hopeloze poging ze keurig recht te krijgen? Lees verder.
Maagzuur, hoe los je het op!
Iedereen ervaart weleens maagzuur en meestal gaan de symptomen vrij snel over na het drinken van wat water of melk. Maar bij sommige mensen duren de symptomen langer, of komen zeer regelmatig terug. Ook voor deze mensen is er een oplossing tegen maagzuur in de vorm van Magnesiumhydroxide. Lees verder.