Medische informatie
Deze informatie is uitsluitend van informatieve aard en kan niet worden beschouwd als een vervanger van een consult of behandeling door een arts.

Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

Search results:
Niet alleen komt P20 Zonnebrandzeer goed uit de tests, ook de gebruikerservaringen op het internet liegen er niet om. Vrijwel iedereen spreekt lof over het feit dat je echt maar één keer hoeft te smeren om urenlang beschermt te zijn tegen gevaarlijke UV stralingen.  Zelfs bij personen met een lichte huid, wat normaal garant staat voor het snel rood worden van de huid, hebben zéér positieve ervaringen met Riemann’s  P20. P20 absorbeert tot wel 95% van alle schadelijke UV straling, waardoor u uiterst effectief wordt beschermt tegen zonnebrand en huidveroudering.

Wat is P20?


Nieuwsgierig geworden in wat P20 nu precies is? P20 is een uniek natuurlijk product dat effectief beschermt tegen UV-B en UV-A straling. P20 laat een kleine hoeveelheid UV-B door wat garant staat voor een lichte bruining. Het teveel aan UV-B en de UV-A straling wordt geblokkeerd. Deze blokkering werkt erg goed doordat P20 een verbinding aangaat met het keratine dat aanwezig is in de opperhuid. P20 ligt dus niet op de huid, maar zit in de huid. Hierdoor is het zeer water en transpiratiebestendig.  Door deze eigenschap is P20 zonnebrand natuurlijk ideaal voor kleine kinderen. Kinderen houden er meestal niet van om te worden ingesmeerd en met P20 kan je dit dus beperken tot 1, hooguit 2 keer per dag. Omdat kinderen vaak enorm veel plezier beleven aan het zwemmen en spelen is het absoluut noodzakelijk dat de zonnebrandcrème die u gebruikt waterbestendig is. Een crème trekt echter niet in de huid maar blijft vaak op de liggen. Hierdoor komt het al snel in aanraking met andere oppervlakten waardoor de zonnebrandcrème afgeeft. Dit heeft niet alleen vlekken tot gevolg, maar nog veel erger, ook de huid is op die plek veel minder goed beschermt!

Hoe gebruik je Riemann P20?


P20 Zonnebrand is zeer eenvoudig in gebruik. Het aanbrengen gaat namelijk op dezelfde manier als een gewone zonnebrandcrème. Je brengt P20 in een dun laagje aan op de huid en laat deze vervolgens goed intrekken. Dit intrekken is erg belangrijk, want de dunne vloeistof gaat vervolgens een verbinding aan met het keratine in je huid. Deze eigenschap zorgt ervoor dat na het intrekken van de vloeistof je tot wel 10 uur beschermt bent en niet meer door water of transpiratie kan worden weggespoeld. Ook zorgt het ervoor dat je huid niet vettig aanvoelt. Hierdoor vlekt het product niet. (let op, wanneer P20 nog niet is ingetrokken, kan het wel vlekken op kleding veroorzaken).

Nadelen van P20?


Is het verhaal alleen maar positief? Natuurlijk niet! P20 heeft naast de vele goede eigenschappen ook een aantal eigenschappen waar je rekening mee moet houden. We beschreven het al kort, maar P20 kan vlekken in kleding veroorzaken. Dit komt vooral bij ongeduldige mensen die de dunne vloeistof niet voldoende laten intrekken. Net als elke andere zonnebrandcrème zal  ook P20 Zonnebrand, wanneer het nog niet volledig is ingetrokken, vlekken creeren in de kleding die over de huid wordt gedragen. Wacht je echter ongeveer 15, dan is de vloeistof helemaal ingetrokken en kan je zonder risico kleding dragen.  Bij veel zonnebrandcrèmes zweet je de vloeistof weer uit en hierdoor kan je zelfs enkele uren nadat je je hebt ingesmeerd nog vlekken krijgen in je kleding. P20 heeft dit echter niet. Eenmaal ingetrokken zal je het niet meer “uitzweten”!

Het tweede nadeel is de prijs. De prijs van P20 ligt iets hoger dan de gemiddelde prijs van een zonnefilter of zonnebrandcrème. Maar doordat je maar één keer hoeft te smeren, gebruik je vele malen minder van het product. De verpakking gaat daarom langer mee en uiteindelijk kom je op eenzelfde prijs uit. We kunnen het dan ook niet echt als een nadeel beschouwen.

Onze ervaring


Wij zijn zelf ook fervent gebruiker van P20 Zonnebrand en voor is dit de beste zonnebrandcrème die momenteel te koop is. Al reeds 8 jaar gaat dit product als eerste in de koffer als we een zonvakantie hebben geboekt. Zelfs tijdens zonvakanties, met temperaturen van boven de 40 graden, hebben wij ons geen enkel moment onbeschermd gevoeld. Verbranden is er dan ook al jaren niet meer bij! Niet alleen voor ons is Riemann P20 een blijvertje. Als we een rondje maken over het internet dan zien we vrijwel alleen maar positieve ervaringen, die onze mening ondersteunen.

ðContact  ðWie zijn wij ðSitemap   ðDisclaimer   ðPrivacy Policy

Veilig bruin worden met maar één keer smeren!


Riemann P20 Zonnebrand is hét natuurlijke zonnefilter met tot wel 10 uur bescherming tegen zonnebrand. Uit onafhankelijke tests is gebleken dat onderstaande eigenschappen van P20 een uniek product maken.

· Kindvriendelijk.
· Ook voor de gevoelige huid.
· Geen parfum of conserveringsmiddelen.
· Ook voor mensen met een zonneallergie.
· Éénmalig aanbrengen biedt tot 10 uur bescherming.
· Absoluut waterbestendig.

Riemann P20

aanbieding
Riemann P20 zonnefilter
Riemann P20 Zonnefilter
Inhoud:            100 ML
Voorraad:        Ja
Verkoopprijs:  € 19,95
Direct leverbaar, morgen in huis.
Omdat we het waarderen dat je onze tekst helemaal hebt gelezen willen we je graag een P20 aanbieding doen.

Normaal gesproken kost een verpakking van 100ML  € 21,75, maar als je via onze site bestelt, geldt er een speciale prijs van € 19,75..

Ook de 200 ML verpakking is afgeprijsd!

De hele dag beschermd!
Inhoud:            100 ML
Voorraad:        Ja
Verkoopprijs:  Van
€ 21,75 Voor € 19,95
Inhoud:            200 ML
Voorraad:        Ja
Verkoopprijs:  Van
€ 35,95 Voor € 33,50
Direct leverbaar, morgen in huis.