Medische informatie
Deze informatie is uitsluitend van informatieve aard en kan niet worden beschouwd als een vervanger van een consult of behandeling door een arts.

Raadpleeg bij medische problemen en/of vragen altijd een arts.

Search results:
Search results:


Nieuwste artikelen
8 Op vakantie met uw baby
8
Tepelkloven / Spruw
8
Ingeknippen bij bevalling / ingeknipt perineum
8
Je buik in beeld, zwangerschaps fotografie
8
Eerste tekenen van de bevalling
8
KISS syndroom behandeling
8
KISS syndroom
8 Darmkrampjes bij baby's
ðContact  ðWie zijn wij ðSitemap   ðDisclaimer   ðPrivacy Policy

Populaire artikelen

KISS syndroom behandeling


Waarschijnlijk heeft u een vermoeden dat uw pasgeborene het KISS syndroom heeft. Hij/zij vertoont symptomen als een moeilijke of houterige motoriek,  veel huilen of een beperkte bewegingsruimte met het hoofdje.  Het is belangrijk om te weten dat de behandeling van het KISS syndroom het beste in een zo vroeg mogelijk stadium kan worden uitgevoerd. Lees verder.

De eerste tekenen van de bevalling


Je hebt de weken afgeteld, het einde van de zwangerschap nadert. Bij elk klein pijntje, oprisping of verhoogde druk denk je onmiddellijk aan de bevalling. Zou het dan nu zo ver zijn? Lees verder.

Ingescheurd of ingeknipt na de bevalling? Wat nu?


Je bevalling is een zware aanslag op je lichaam. Je merkt het in het begin misschien niet door de euforie, maar enige tijd na de bevalling zal je een aantal lichamelijke klachten kunnen opmerken. En van de voorkomende klachten is een ingescheurd of ingeknipt perineum. Lees verder


Tepelkloven.Wat moet ik er aan doen?


Zeker als je net bent bevallen van je eerste kind kan het lastig zijn om met borstvoeding te beginnen. Borstvoeding geven is namelijk iets wat je moet leren en zeker in het begin zal het niet vanzelf gaan. Het kan zelfs pijn doen! Toch moet je niet zomaar opgeven.. Lees verder.

Net bevallen en op vakantie met uw kind. Hoe gaat u daar het beste mee om.


Onderstaand treft u een aantal tips aan waarmee u niet alleen ontspannen op vakantie kunt, maar waarmee u ook de gezondheid van uw baby of kind beschermd. Lees verder.

Breng je buik in beeld


Veel vrouwen vergeten tijdens de zwangerschap te genieten van hun groeiende buik. Zij zien een groeiende buik juist vaak als een last die ze met zich mee moeten dragen. Je groeiende buik is echter juist een positief teken. Immers, het groeien van je buik betekent dat ook je baby groeit. Deze bijzondere ervaring is natuurlijk enorm leuk... Lees verder

Heeft uw pasgeborene last van krampjes?


Huilt uw baby tussen de voedingen door en trappelt het daarbij wild met de beentjes? Dan heeft uw baby hoogst waarschijnlijk last van darmkrampjes. Lees verder.